ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

AT & T će kapu DSL i U-stih internet, nametnuti prestar naknade (update)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/:
Dame i gospodo, dana neograničen širokopojasni može biti numerirane u Sjedinjenim Američkim Državama, a mi ne govorimo bežični ovaj put - AT & T će provesti 150GB mjesečno kapu na zemni kabel DSL kupaca i 250GB kapu na pretplatnika U-Verse visoke speed internet počevši od 2. svibnja. AT & T također će naplatiti prestar naknade od $ 10 za svakih dodatnih 50 GB podataka, s dva milost razdoblja za start out - drugim riječima, treći mjesec idete preko kapa to je kad ćete dobiti na teret. U DSLReports kaže da je potvrde iz AT & T koji ove stope su legitimne i da slova će ići na kupce počinje 18. ožujka.

Kako AT & T braniti potez? Tvrtka objašnjava to će samo utjecati dva posto potrošača koji koriste "nerazmjeran iznos od širina pojasa", i predstavlja kape kao alternativa proporcionalnost brzine prijenosa ili odspajanje prekomjerne korisnici usluga u potpunosti. Kupci će biti u mogućnosti provjeriti njihovu upotrebu s online alat, i dobiti obavijesti kada dođu do 65 posto, 90 posto i 100 posto od njihove mjesečne stope.

Mi smo samo razgovarali s AT & T predstavnik Seth Bloom i potvrdio da se cijela stvar - stopa točno kako je gore opisano, a tvrtka će zapravo početi obavijestila kupce ovaj tjedan. Također nam je rekao da one kupce koji još nemaju pristup alatu korištenje propusne moći neće doći dok se ne naplaćuje, te da AT & T U-stih TV servis nije uračunat će se u GB kapu. Mi smo očekivali punu izjavu uskoro.

Update: Izjava nakon pauze.

Nastaviti čitanje AT & T će kapu DSL i U-stih internet, nametnuti prestar naknade (update)

AT & T će kapu DSL i U-stih internet, nametnuti prestar naknade (update) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 13 ožujak 2011 19:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DSLReports | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar