ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Appleov iPhone / iPod Touch ljetno računanje vremena nevolje nastavljaju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/ios-daylight-saving-time-woes-continue/:
Ako slomljena sat je pravo dva puta dnevno, Apple je s dva puta godišnje ovih dana - kada svaki put Daylight Savings Time treba izračunati u područjima koja ovise o njoj. iPhone i iPod Touch korisnici izvijestili su na Twitteru i službeni Apple forumima koji sat aplikacija je pokazujući sve vrste čudan ponašanje - neovisno o modelu telefona ili AT & T / Verizon pedigre - s nekim alarmi ide off rano, drugi kasno, i puno drugih radi savršeno. Amusingly, ipak drugi izvještaj koji DST prilagodbe dogodile u mjestima koje ne priznaju ljetnog računanja vremena uopće: "Moj iPhone 4 imao u krivo vrijeme jutros - u Phoenixu," izvješća korisnik M GNU, "Mi ne radim DST, ali iPhone očito misli drugačije. "

Budući da DST stupio na snagu u nedjelju u SAD-u, mnogi nisu primijetiti pitanja sve do jutros, ali ni orao očiju iPhone vlasnici mogli imati gadno iznenađenje kao jedan Engadget čitač izvješća: "Moj iPhone 3GS promjene vremena ispravno jučer, ali za Iz nekog razloga preko noći vraćena sat vremena, ostavljajući mene sat kasni na posao. " Tu se ne čini da se jednom lako popraviti, ali pogođeni korisnici izvješće raznih ideja bi moglo raditi - ponovno pokretanje uređaja, mijenja datum i vrijeme postavljanja daleko od Automatski, pozivajući iPhone s drugim telefonom, ili uključivanje i isključivanje Airplane Mode.

Kako je tvoja iDevice visi? Javite nam u nastavku.

View Poll

[Hvala svima koji su poslali to u]

Appleov iPhone / iPod Touch ljetno vrijeme nevolje i dalje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 10:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple Rasprave , Twitter (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar