ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Android i Marvell udružiti snage u Nixeus Fusion XS medija vrpca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Android i Marvell da se pridruže igri medija u Nixeus Fusion XS vrpca
Android je već hit set top box svijetu Google TV , ali to nije istina Android. To je, pakiranje Android 2.2. Ili, barem, to će biti kada se brodovi negdje prema sredini godine. To je Nixeus Fusion XS, Marvell 88DE3010-powered medija vrpca s 2GB flash memorije i 512 MB ​​RAM-a, i nažalost malo procesor fan nadamo se da ne bi previše buke. To je ista Armada procesor koji pokreće OnLive MicroConsole i nadamo se da će dati dovoljno oomph za FroYo služiti do HD video sadržaja, uključujući i BD-ISO podršku i bilo što drugo malo, ebanovina stvar može povući prema dolje preko USB ili Ethernet, pljuvanje je natrag na kompozitni i optički audio izlaz, ili na jednoj žici HDMI. To je izgleda, a manje snažan nego slično Android Xtreamer PVR , ali predviđa trošak od 170 $ bi trebao biti dobar malo niže. Oh, i ne možemo čekati da vidite što hakeri učiniti s njom bilo.

Android i Marvell udružiti snage u Nixeus Fusion XS medija vrpca prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 13:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AnandTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar