ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Artega SE električni sportski automobil linije do izazov Tesla Roadster

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/artega-se-electric-sports-car-lines-up-to-challenge-tesla-roadst/:
Tesla Roadster ne mogu imati mnogo konkurenata koji zapravo možete kupiti u ovom trenutku, ali to izgleda kao da može računati na malo izazov njemački automaker Artega. Debitirao je svoj novi Artega SE (kratica za Sport Electric) na Geneva Motor Show je nedavno, a ona kaže da planira proizvesti 500 od njih godine s početkom u 2012 po cijeni od 150.000 € po komadu, ili tek nešto više od 200.000 dolara. Uz neki dobar izgled, koji će vam kupiti par stražnje elektromotora koji kombiniraju za 375 konjskih snaga i maksimalnu brzinu "i preko" 155MPH, zajedno s 37 kW litij polimer baterija koja obećava da će vam "udobno postići "124 milja pod normalnim uvjetima vožnje. Od posebnog na umu, Artega kaže da baterija može u potpunosti ponovno napuniti za samo 90 minuta koristeći komercijalni uređaj za punjenje, iako se, naravno, također se naplaćuju po sporije kod kuće. Još uvijek nema riječi o dostupnosti izvan Europe, iako, ako ste ispuštajući dvjesto velika na automobilu smo guessing uvoz troškovi neće predstavljati previše problema.

Artega SE električni sportski automobil linije do izazov Tesla Roadster prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 07:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink egmCarTech | izvor Inside Line | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar