ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio priključci za lusciously tanke uređaje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio konektori za ultra-slim uređaja
Mi smo još uvijek daleko od postizanja točke gdje su naši gadgeti ne može dobiti bilo koji tanji i, a 8.7mm iPod Shuffle je samo kralj od brda, za sada, Apple je već predviđa budućnost u kojoj u kojoj skromni 3,5 mm audio jack je previše gusta. Nedavno otkrila patentna prijava pod nazivom "Low Profile Plug tlakom" opisuje nekoliko različitih načina za stvaranje audio portova koji su tanji od trenutnog modela, ali ipak ne će nas odvesti natrag u zlokobni miniUSB adapter dana davno. Jedno od mogućih rješenja je "polu-fleksibilni" stambeno koji se proširuje rado primiti Vaše slušalice 'nespretni pažnje, dok je drugi u udubini ispod par vrata koji flip otvorena kako bi napravili mjesta kada utikac ispravno umetnut. Kao i uvijek s tim aplikacijama nema razloga vjerovati da će se ikada pojavila u potrošača uređaj, ali to ne znači da ne možemo sanjati o budućnosti u kojoj pozlaćeni priključak na pupoljci je deblji od bulkiest dio telefona.

Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio priključci za lusciously tanke uređaje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5 Mac | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar