ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

MIT's Junkyard Jumbotron pretvara vaš šarolika zbirka uređaja u jedan veliki zaslon (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/mits-junkyard-jumbotron-turns-your-motley-collection-of-devices/:
Imaš nekoliko mobilnih uređaja layin ',' okrugle kad ono što vam je zapravo potrebno je jedan veliki zaslon? Djecu u MIT Centru za građansku budućnost medija dobio li pokriven! Junkyard Jumbotron, designed by Rick Borovoy, Ph.D. i Brian Knep, je genijalan projekt koji čini se proteže preko slike osuditi blizu bilo zbirka prikazuje s web preglednicima. Kada skupite prikazuje (kao što je na slici gore), stranici Junkyard Jumbotron će vas tražiti da ih točka sve na isti URL. To će uzrokovati svaki uređaj za učitavanje istih QR koda, koja je - nakon što ugriz digitalni slika i e-mail na projektu - bit će joj omogućiti da kalibrira i protežu preko Vašeg JPEG skup. To sigurno ne izgledaju kao nešto scrounged se u Junkyard, zar ne? Pa, ponekad to je dio zabave. Hit izvor link da ga probati za sebe. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje MIT's Junkyard Jumbotron pretvara vaš šarolika zbirka uređaja u jedan veliki zaslon (video)

MIT's Junkyard Jumbotron pretvara vaš šarolika zbirka uređaja u jedan veliki zaslon (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 11:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Junkyard Jumbotron | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar