ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Google VP propisuje mobilni statistikama, ima 150 milijuna korisnika Google Karte

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/google-vp-lays-down-mobile-stats-boasts-150-million-maps-users/:
Briga za šalicu Google podataka, bilo tko? Na SXSW , potpredsjednik lokacije usluga, Marissa Mayer, izjavio je neke zanimljive činjenice o stanju svih stvari mobitele GOOG. Većina osobito, tvrtka pruža svojim karte usluge na 150 milijuna korisnika. Samo da vam dati ideju o tome koliko je peeps da je - to je oko polovice broja pojedinaca u Americi. Crazy, znamo. Što je više, Mayer je tvrdio da Google Maps vodi korisnika 12 milijarde milja godišnje i da je njen najnoviji graditi od cca spašava ljude prosječno dva dana u vrijednosti od vremena putovanja svake godine. Još malo vrijedi spomenuti kako je tvrtka osjeća za Google Maps za iPhone. "Mi kao da se zadanog davatelja, ali bismo željeli da se neke od tih ažuriranja se da široj publici. To je još uvijek rasprava / pitanja s obzirom da smo." Ažuriranja? Stvarni Google Maps aplikacija koja radi kao GPS na iPhone? Probudi nas kad IOS 5 je pogledati, ili možemo samo nastaviti sanjati.

Google VP propisuje mobilni statistikama, ima 150 milijuna korisnika Karte prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 10:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar