ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

iPhone 5 neće imati NFC, kažu upućeni u Velikoj Britaniji prijevoznicima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/iphone-5-wont-have-nfc-according-to-insiders-at-uk-carriers/:
Nezavisni počinje naš tjedan na kiselo bilješku uz informacije koje Apple's next iPhone neće imati NFC hardver izgrađen . Near Field Communication je našla dolazi do izražaja ove godine, zahvaljujući velikim dijelom Nexus S to touting kao glavna značajka , no izvori u "nekoliko" u Velikoj Britaniji glavnih prijevoznici su rekli u novinama da Apple namjerava preskočite na to za ovu godinu. Da Intel navodno dolazi direktno iz susreta s povjerenjem Cupertinu mozga, koji je rekao da će nezadovoljni trenutni nedostatak jasne, univerzalnog NFC standard. To je uglavnom je bio Appleov navika da se izostaviti ili odgoditi značajke se ne osjeća da može provesti dobro i NFC izgleda osuđena da bude drugi na tom popisu.

iPhone 5 neće imati NFC, kažu upućeni u Velikoj Britaniji prijevoznici prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 03:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5Mac | izvor The Independent | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar