ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Brain u obliku lukovice, kuće koje lete, i vodika vijci s neba

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/13/inhabitats-week-in-green-brain-shaped-bulbs-houses-that-fly/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat predstavio nekoliko novi zagrijani eko vozila uključujući i najbrži plug-in hibridnih i lud odvijač-powered tricikl koje vam šalje leti kroz ulice glavom naprijed. Području alternativnih goriva i napredne po skokovi i granice kao US Department of Energy najavio nove pasmine isplativo biogorivo i ekipa znanstvenika otkrili način da učinkovito proizvoditi vodik iz mokraće .

Iz kuće lete održava prema gore balone do nebodera koji žetvu energiju iz bolts munje , ovaj tjedan smo također showcased neke od svjetskih najviše nevjerojatne građevine. Mi smo bili wowed je futuristički finalista natjecanja eVolo nebodera, koja je uključivala podvodni SPIRES izrađene od plastike krhotine i masivni megaprojects koji sadrže čitave gradove.

Ovaj tjedan smo također uočili nekoliko uzbudljivih novih primjera zelene potrošača tech - od pametan mozak u obliku CFL žarulja na ASUS 'novu liniju računala karton za nosive mix tape možete pin na svoj ​​rukav. Također smo proslavili pokretanje Apple's najnovije tableta za zaokruživanje 14 od najboljih eko-friendly ipad slučajeva, rukavima i torbe . Na kraju, započeo natjecanje u kojem možete osvojiti prekrasan reciklirane kože ipad slučaju iz kaplja rose dizajni , a dijelili smo 11 šik putovanja osnove za jet-settera na ići.

Inhabitat tjedan u Green: Brain u obliku lukovice, kuće koje lete, i vodika vijci s neba prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. ožujak 2011 23:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar