ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Ljuta Ptice Rio će biti ekskluzivni za Amazon Appstore na Android pokrenuti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/angry-birds-rio-will-be-exclusive-to-amazon-appstore-on-android/:
Mislite da ćete biti tarifni na android tržište da biste dobili tvoj sljedeći popraviti od Rovio Mobilea insanely popularan Angry Ptice? Razmislite ponovo. Sljedeći obrok u kavez za ptice osvetu saga, Angry Ptice Rio će lansirati isključivo na Amazon's upcoming Appstore za Android . To zvuči kao da će se s vremenom postići univerzalno distribucija putem tržišta, ali u međuvremenu Amazon je postigao prilično velik iskop u svojim nastojanjima da privuku korisnike na vlastitu aplikaciju repozitorij. Mi smo također obećali Appstore pokreće "vrlo brzo", a Amazon je upravo otvorila @ amazonappstore račun na Twitter da bi nas na istom nivou od kada točno što će se dogoditi.

Nastaviti čitanje Angry Ptice Rio će biti ekskluzivni za Amazon Appstore na Android pokrenuti

Ljuta Ptice Rio će biti ekskluzivni za Amazon Appstore na Android pokrenuti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Androinica | izvor Amazon Appstore Developer blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar