srijeda, 26. siječnja 2011.

Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno običaj RV, rezultat 600Mbps preuzimanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno kučka RV, rezultat 600Mbps preuzimanja
Mi smo samo vrtoglav kao djeca na putu u Disney World na izglede za LTE i WiMAX brišući poput šumskog požara u cijeloj zemlji, ali netko uvijek mora doći zajedno i biti Downer pokazujući off nešto čak i hladnije. Ta djeca su igrači u Koreji je elektroniku i telekomunikacije Research Institute , isti ljudi koji su nam donijeli tijelo Area Network povratak u 2006 i to jezivo izgleda koala . Sada oni rade na LTE-Napredno, pravi istinski 4G koji isporučuje 600Mbps preuzimanja. To je šest puta više nego što ste ikada može nadati da će očekivati od LTE i 40 puta brže od 3G - dovoljno da se preuzimanje datoteka 700MB u sekundi ili 9,3 potok 3D HD snimke u pokretu, podvig one lude mačke nisu u svojim valjanje čovjeka špilje prikazane gore. Nažalost, nemamo slika stvar na izvana, ali mi smo gledajući antene. Puno antena.

[Hvala, Andy]

Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno običaj RV, rezultat 600Mbps preuzimanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Telecoms Korea | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar