srijeda, 26. siječnja 2011.

Ubiquisys predstavio Attocell: osobni femtocell dizajniran za rad u inozemstvo, čine snove

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/ubiquisys-unveils-attocell-personal-femtocell-designed-to-work/:
To je definitivno jedna od prvih stvari koje smo mislili da pokušava s AT & T 3G mikroćelija povratak u 2009, ali naši snovi su se brzo dashed nakon utvrdivši da je uređaj bio je teško ožičen samo rade kada prima GPS zaključavanje unutar Sjedinjenih Američkih Država. Srećom, to izgleda kao da su barem nekoliko inženjera u Ubiquisys jahanje naše isti vlak misli, i dolaze Mobile World Congress, to će biti debi uređaj naših snova. Attocell je opisan kao osobni femtocell za korištenje s 3G smartphone, a najbolje od svega, to je dizajniran za uporabu na međunarodnoj razini. U biti, to bi omogućilo smartphone iz jedne zemlje da koriste svoje međunarodne veze s web-tunel kroz ćeliju poziv - vjerojatno besplatno - i definitivno zaobilazeći one neugodne roaming naknade koje nastaju kada zvoni kroz inozemstvo mobilne mreže. Tvrtka priznaje da je testirana sa iPhone, BlackBerry Prijave, nekoliko Nokia telefone i gakanje android UREÐAJI, a mi smo guessing da Windowsi 7 Telefon i webOS korisnici neće imati bilo kakvih problema, bilo.

Ideja je prilično jednostavna: povezati Attocell na svoj laptop preko USB, koji osigurava napajanje i priključak za internet. Od tamo, to će analizirati IP adresu radio i okoliš kako bi se utvrdilo kojoj se zemlji ona nalazi, a postavlja svoje 3G radio snaga u skladu s tim ispod razine licencirani. U nekim zemljama svoj asortiman će samo pet milimetara, u drugim zemljama, to bi mogao pokriti cijelu sobu. Za one u bivšoj, morat ćete postaviti svoj telefon na vrhu dongle i koristiti Bluetooth slušalice da biste uputili poziv, ali hej, to je još uvijek bolje nego plaćati AT & T-dvije ruke, a velika većina nogu samo na telefon kući iz gdje god se nalazili. Luđi i dalje, Ubiquisys misli da je uređaj niske izlazne snage - zajedno sa njegova sposobnost da "kontinuirano pratiti njegov radio okruženje kako bi se osiguralo da postoji nula utjecaja na postojeće mobilne mreže" - učinit će Attocell izuzeti iz regulatorne kontrole i zahtjev za odobravanje tipa. Evo u nadi da leti kroz jednako Tvrtka se nada, a mi ćemo biti udaranje poda u Barceloni na iznuditi cijeni, puštanje datum bilo kojeg prijevoznika se bavi su uspjeli sletjeti.

Ubiquisys predstavio Attocell: osobni femtocell dizajniran za rad u inozemstvo, čine snove prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 10:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reuters | izvor Ubiquisys | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar