srijeda, 26. siječnja 2011.

Microsoft: "više od 2 milijuna 'Windows 7 Telefon licence prodane za proizvođače tako daleko

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft samo pao nekoliko slastica znanja na nas u vezi Windowsi 7 Telefon nastup na tržištu do sada. Evo što smo dobili:
  • 'Rana istraživanja', kaže 93 posto WP7 kupci su 'zadovoljni', a 90 posto će preporučiti platformu za drugima. Mi ne znamo detalje o istraživanju, iako - broj kupaca anketiranih, vremenski okvir, tako dalje.
  • Prosjek 100 novih aplikacije na tržištu po danu, a više od 6.500 ukupno su trenutno dostupne.
  • Ono što je najvažnije, "više od 2 milijuna" licence su prodani za OEM širom svijeta.
Što nam to reći? Pa, neka je dobiti slona u sobi zabit: iPhone 4 prodao 3 milijuna jedinica u nešto manje od mjesec dana nakon lansiranja, pa Microsoft očito ima dovoljno mjesta za nadoknaditi - ali to dolazi kao ne čudi da nas, analitičari, ili Microsoft sama. Osim toga, prodaju dozvola za OEM nije isto kao i prodaja telefona kupca, jer će mnoge od tih uređaja su proizvedeni sjedi na policama trgovina, to je nejasno koliko je točno WP7 uređaji su zapravo u korisnika džepovima upravo sada, ali broj je svakako manje od "više od 2 milijuna."

Microsoft je zarada poziv je sutra gdje očekujemo da bi dobili više detalja o platformi izvedbu, no tvrtka je rekao danas da to vidi puno razloga biti "bika o temelj za dugoročni uspjeh" ovdje - i s obzirom da su oni jednostavno ne može priuštiti da ne uspiju u koji se kreće igra, nadamo se da su u pravu.

Microsoft: "više od 2 milijuna 'Windows 7 Telefon licence prodane proizvođača dosad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar