srijeda, 26. siječnja 2011.

Volkswagen je XL1 koncept plug-in hibridni dizel ima 313MPG učinkovitost goriva, upitna estetika

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/volkswagens-xl1-concept-plug-in-diesel-hybrid-has-313mpg-fuel-e/:
Parenje dolje autocesta mogla biti oko biste dobili puno učinkovitije. Volkswagen je carted svoje novo obnovljeno Super Učinkovito Koncept vozila, sada nazvan XL1, koja je - nakon mnogo fuzzy matematike , sigurni smo da - je ocijenjeno na 313MPG učinkovitost goriva i proizvodi samo 24g CO2 po kilometru putovali . Tu je elektromotor i motor TDI dizelski čineći sve zujanje i urliče zvukove iznutra, dok je ukupna tijelo dizajn usmjeren je na stvaranje automobila kao što svjetlost i aerodinamičan što je više moguće. Volkswagen je postigao 795kg rubnik težina korištenjem ugljičnih vlakana, magnezija, keramike i aluminija za brijanje dolje bilo višak naočitost iz XL1, dok su u zračnom tunelu testiranja i optimizacije je rezultiralo prilično uzoran 0,186 koeficijent otpora zraka. To je rijetkost vidjeti takav atribute na ništa izvan superautomobil carstvo, ali onda postoji razlog zašto ovo PHEV je još uvijek samo koncept. FOF.

Nastaviti čitanje Volkswagen XL1 koncept plug-in hibridni dizel ima 313MPG učinkovitost goriva, upitna estetika

Volkswagen je XL1 koncept plug-in hibridni dizel ima 313MPG učinkovitost goriva, upitna estetika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 23:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoweek | izvor Volkswagen | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar