srijeda, 26. siječnja 2011.

FCC jednoglasno odobrio LTE standard za zemlje javna sigurnost mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/fcc-unanimously-approves-lte-standard-for-nationwide-public-safe/:
FCC je bio u potrazi za uspostavu zemlje javna sigurnost mreže od ranih dana zloglasnog 700MHz aukcija spektra , i dok je ona nikada dosta postigao taj zadatak, Komisija je napravio mali, ali važan korak - to jednoglasno je odlučeno da Long Term Evolution ( LTE) bit će jedan prsten koji povezuje sve buduće komade javne sigurnosti band radio. Naravno, to nije strašno teška odluka za FCC da bi, kao i veliki komercijalni stanični nositelji i broj regionalnih javne sigurnosti agencije već uložio u opremu za LTE 700MHz bend ... i odluka još ne odredite standardni glas . Sve što je bilo dogovoreno je kako su ti bezbroj paketi podataka će plutati iznad zrak. Kako će različitih skupina prvi responders komuniciraju jedni s drugima u slučaju nacionalne opasnosti? To je ono što organizacija pitate, upravo sada - slobodno se obratite na FCC bilo kada unutar sljedećih 45 dana svoj prijedlog.

Nastaviti čitanje FCC jednoglasno odobrio LTE standard za zemlje javna sigurnost mreže

FCC jednoglasno odobrio LTE standard za zemlje javna sigurnost mreže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 22:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar