srijeda, 26. siječnja 2011.

T-Mobile očekuje da će smanjiti Galaxy Tab cijene opet na 249,99 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/t-mobile-expected-to-cut-galaxy-tab-pricing-again-to-249-99/:
Nakon pokretanja prvi na ugovor Galaxy kartica cijena kaskadu još u prosincu da je brzo doveo Sprint odgovoriti , T-Mobile može usitniti subvenciju cijene ponovno je danas za 7-inčni tablet samo pod $ 250 (nakon pesky $ 50 mail-u rabat) . Zajedno, to je samo 62 $ više od cjenjkati bin CherryPad , koji izvan trežnjenje gore Samsung, treba razbjesniti rane usvojitelje koji su platili dvostruko da je samo prije nekoliko mjeseci. S obzirom na pseudo-4G tablete kao što je Dell Streak 7 i LG G-Slate su pravo oko kutu za Magenta, potez mogao pomoći u održavanju Tab potrošačke žalbe u ovom ludom sustavu Android tableta svijet u kojem živimo samo za kosu duže. Sa dual-core procesora na čelu Tab nasljedniku , međutim, mi smo klađenje Samsung neće potrebna pomoć uzimajući natrag na vrh android gomila uskoro. Mi ćemo biti čuvanje naše oči ljušteno na T-Mobile's site i danas i biti sigurni da treba ažurirati cijena zapravo promjenu materijalizirati.

T-Mobile očekuje da će smanjiti Galaxy Tab cijene opet na 249,99 dolara prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 01:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor TmoNews | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar