srijeda, 26. siječnja 2011.

AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)
Mi smo, kao i vi, čeznutljivo gledali u Parrot AR.Drone . Imali smo mnogo zabave eksperimentiranje s prošireni stvarnosti igre načine i proveo puno vremena uzdišući na svojoj 299 dolara cijenu. Srećom tu je sada puno jeftinija opcija - mnogo manje sofisticiranim, ali onaj koji je ipak jeftinije. To je AppToyz helikoptera, dolazi do malo prije i koštalo (relativno) pristupačne 50 £, odnosno oko 80 dolara. Izgleda da se razvila iz standardnih, maleni, IR-kontrolirani helikopteri koji su posvuda sada, ali ova je kontrolira vaš iPhone ili iPod Touch ljubaznošću privitak koji isječke na slušalice luku, baš kao paket univerzalni daljinski iPhone Dongles vidjeli smo tijekom godina. Tu je također RC automobil dolazi, nešto više pristupačne na £ 30, ali samo helikopterom je pokazao u video ugrađen u nastavku. Idi naprijed i gledati, a zatim početi nestrpljivo čekaju njihovo oslobađanje, trenutno predviđen je za travanj.

Nastaviti čitanje AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)

AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Oh Gizmo! | izvor Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar