srijeda, 26. siječnja 2011.

AT & T pokušava prilijepiti na iPhone korisnicima, nudeći im neograničenu podataka (opet)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/atandt-trying-to-cling-on-to-iphone-customers-by-offering-them-unl/:
Jesu li jahanje jedan od AT & T-a neograničen podaci se bavi sve do nedavno? Ako je tako, cijela ova nova Verizon iPhone stvar je o tome da rade u svoju korist, kao što je Associated Press je izvještavanje AT & T iPhone korisnici su se nudi svojevrstan neograničeno podataka oprost - ako su ga imali prije, ali je prebacio na ograničene podatke plan jer, oni sada mogu ga vratiti. To je jasno kao odgovor na Verizon je obećao 30 $ uncapped posao , iako je i dalje posve neslužbena i nenajavljene - nema razloga zašto AT & T htjeli oglašavati svoje očaj, poslije svega. Upitan za komentar, glasnogovornik tvrtke ne bi niti potvrditi niti zanijekati vijest, rekavši samo da je AT & T ručke "klijentima i njihovim situacijama pojedinačno." Ipak, mi bismo pokupiti i puhač prijete počinju nositi crvene vidjeti što sadašnji iPhone prijevoznik može ponuditi se kao poticaj da ostanu plave.

AT & T pokušava prilijepiti na iPhone korisnicima, nudeći im neograničenu podataka (opet) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 17:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor AP (USA Today) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar