srijeda, 26. siječnja 2011.

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy i Galaxy Gio mini ispunite naš Android svemir

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/samsung-galaxy-ace-galaxy-fit-galaxy-gio-and-galaxy-mini-fill/:
Samsung je odlučio da 10 milijuna Galaxy S uređaji su samo nije dovoljno za nas, tako da je curi dolje brand name, Android OS i TouchWiz UI u nešto više pristupačne faktora forme. U cilju s lijeva na desno, Galaxy Ace je 3,5-incher koja najviše sliči S patrijarh, iako je čini se s 800MHz procesorom i HVGA razlučivosti zaslona. To je, rekao je da će biti dostupan odmah u Rusiji, da bi zatim u Evropi, Indija i Kina uskoro. Fit nas vodi u niži spec. teritorij, uz 3,3-inčni QVGA ekran i 600MHz brzinom, dok Gio omot još manji zaslon rezolucije, ali postavlja natrag do HVGA. Galaxy mini mora ići dolje kao napadno LG Optimus T KIRF, koje bi mogle biti njen jedini značajan značajka, s obzirom na 3,1-inčni QVGA zaslon i 600MHz sposobnosti. Sva tri su ciljaju isti teritorijima kao Ace, što znači da SAD će vjerojatno biti pošteđen od ove pristupačne Android duhovit način.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy i Galaxy Gio mini ispunite naš Android svemir

Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy i Galaxy Gio mini ispunite naš Android svemir prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 03:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow | izvor Koreja IT Times , TechConnect | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar