utorak, 25. siječnja 2011.

Nokia je procurila meego uređaj nalikuje dual-core ST-Ericsson U8500 referentne platforme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/nokias-leaked-meego-device-resembles-dual-core-st-ericsson-u850/:
Jučer je procurila slika krenula Nokia tableta uređaj čini se da je više informativno nego što smo u početku vjerovali da bude. Orao očiju forum član više na mobitel-pregled je uočio sličnost između nje i referentne platforme za ST-Ericsson je U8500 system-on-chip. Zadnji put smo čuli, da je malo elektrana je trčanje par 1.2GHz ARM Cortex-A9 jezgre , tako da nas isprika ako nađemo izglede za to vožnje Nokia's admiralski brod sljedeći prilično uzbudljiv jedan. Možete vidjeti video od referentnih uređaja u pitanje nakon prekida - to završava na ukusna i nedvosmislene tvrdnje iz ST-Ericsson rep da Nokia je potpisala dostaviti U8500 u predstojećim uređaju. Imajte na umu, međutim, da je video je od studenog prošle godine, a mi još uvijek ne znamo za sigurno da Nokia škriljevca gore je njegova meego predak ili samo prototip. Bilo kako bilo, U8500 se očekuje u smartfone u nekom trenutku u prvoj polovici ove godine, koje vrste odgovara Nokia's Putokaz, zar ne?

[Slika kredit: Cor72z ]

Nastaviti čitanje Nokia je procurila meego uređaj nalikuje dual-core ST-Ericsson U8500 referentne platforme

Nokia je procurila meego uređaj nalikuje dual-core ST-Ericsson U8500 referentne platforme prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 08:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor mobile-pregled foruma , Charbax (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar