utorak, 25. siječnja 2011.

MetroPCS uzima mig iz Verizon, žalbe FCC neto neutralnost kod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/metropcs-takes-a-cue-from-verizon-appeals-fccs-net-neutrality/:
To nije samo Big Red uzimajući problem s FCC konačni stav o net neutralnost, koja ne bi smjela doći koliko je iznenađenje - zemni kabel i bežične operateri imaju tendenciju da se prilično dobar posao usklađivanju njihova mišljenja o regulatornim pitanjima, a neto neutralnost je o kao velika regulatornih pitanja kao tvoj 'idući u dobiti. Dalje do pada pravne čekić je MetroPCS, podnošenje ovog tjedna s Washington, DC Circuit žalbenog suda i rekao da ga želi osigurati "zabrinutost konkurentne bežični prijevoznika, kao što su MetroPCS, se obratio." Zanimljivo, tvrtka posebno doziva neto neutralnost tužbe protiv svoje nove planove 4G - koji uslojiti non-preglednik korištenje podataka kao zasebnu kategoriju s vlastitim sić - kao jedan od razloga da je podnošenje žalbe, odvojeno, prijevoznika kaže da to će službeno odgovoriti na one prigovore sljedeći mjesec, tako da je očito nije spreman odustati i ponovno razmotriti svoje LTE strategije. To će biti zanimljivo vidjeti kako to sve igra se.

MetroPCS uzima mig iz Verizon, žalbe FCC neto neutralnost kod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor The Washington Post | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar