utorak, 25. siječnja 2011.

PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/psa-notion-ink-adam-can-be-unbricked-and-heres-the-80mb-fix/:
Bilo je suze radosnice na pojam Ink Adam pokrenuti, ali i suze od srama, kao vlasnici dugo očekivanog Pixel Qi tableta koji su preuzeli prvu OTA update imali škriljevca brutalno uzidan . Srećom, ekipa pojam tinte čini se da su izdane brzo popraviti, kao što možete skinuti ROM izravno iz tvrtke web stranice i flash to udobnosti vlastitog doma. Uz pretpostavku da ste dobili sa sustavom Windows ili Linux računalo pri ruci, to je samo 80MB preuzimanje daleko, i da ćete pronaći datoteku linkove i detaljne skup uputa prava nakon pauze. Također ćemo napomenuti da je ovo daje hakerske zajednice intrigantna mogućnost da zavirite kroz Adam's code - ako nađete nešto zanimljivo, budite sigurni da obavijestite nas!

Nastaviti čitanje PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti

PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 16:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor Pojam Ink Fan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar