utorak, 25. siječnja 2011.

Kina je Karta svijeta sada pruža karte i POI u Velikoj Firewall

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Kina je Karta Svijet je ono što se događa kada Google Maps ide socijalističkog
Tko treba na državnoj sponzorirane online mapiranje uslugu? Zašto Kina , naravno. Znamo da pojedine države ne baš povjerenja googles i tko zna koliko daleko zalutao svoj Google Maps servis može dovesti one upečatljiv građana. Tako sada postoji Karta svijeta, koju je izradio Državni zavod za katastar i kartiranju i smatra da se "autoritativan, vjerodostojni i jedinstven." Usluga je out od prošle godine, ali tek je nedavno izgubio svoju oznaku beta. Mi smo proveli nekoliko minuta klikom okolo i to sigurno izgleda prilično sveobuhvatan, nudeći karte i satelitski prikazi plus 120.000 točaka POI, pa čak i 3D prikazi nekih gradova, koji bi mogao napraviti nalaz svoj put na pećinu KIRF sve što je puno lakše.

Kina je Karta svijeta sada pruža karte i POI u Velikoj Firewall prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 13:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telematika Vijesti | izvor Karta Svijet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar