utorak, 25. siječnja 2011.

Microsoft-ov odgovor na ipad: napad svoje poduzeće slabosti ... čak i ako se nitko ne brine o njima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/microsofts-answer-to-the-ipad-attack-its-enterprise-weaknesses/:
Ako smo bili trčanje Microsoft, mi bismo prestati s pokušajima da pretinac ipad i umjesto toga usredotočiti na unazad Apple's dominaciju na burgeoning tableta na tržištu. Jao, za bolje ili lošije, nismo oni zaduženi, pa sve što možemo učiniti je puzati na vijest da je Microsoft stavio zajedno marketinške kampanje za svoje partnere prodavača koji ističe ipad poduzeće nedostataka. Da, uređaj koji očigledno je dizajniran za zaštitu potrošača-centric dostupnost se umrljano damning četkom da neprijateljski za poslovanje. Stvar je, poslovni korisnici uistinu su razmještanje iPads na svojim radnim mjestima , ali smo prilično sigurni da nitko od njih su bacajući Think jastučići u procesu, koji se nekako čini Microsoft izbrazdan obrve i highfalutin tiče - kao što je nedostatak poduzeća OS patch management alati - činiti, dobro, isključen iz stvarnosti. Ipak, znamo smeće razgovor kad smo ga vidjeti i tu je cijeli deset snimaka stvari na izvor link ispod.

Microsoft-ov odgovor na ipad: napad svoje poduzeće slabosti ... čak i ako se nitko ne brine o njima prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 19:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZDNet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar