utorak, 25. siječnja 2011.

Toshiba uvodi industriji prvi 1,8-inčni hard diskove sa SATA priključcima LIF

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/toshiba-introduces-industrys-first-1-8-inch-hard-drives-with-li/:
Nemojte nikada pokucati Toshiba za ne pumpanje do malog čovjeka. Pa, osim ako ste proizvodnju microSATA-based 1,8-inčni HDD. Tosh upravo je objavio svoju najnoviju liniju PMP-friendly tvrdih diskova, s industrijskim prvi 1,8-inčni jedinice se izdaju s low-ubacivanje snaga (LIF), SATA konektora. Oni su konstruirani za korištenje u media playere, tablete i gotovo sve ostalo što može stati u dlan vaše sve znojenje ruku, sa 160GB, 200GB i 220GB modeli su dostupni. Mi smo rekli da su oni nadmašuju 2,5-inčni diskovi u pogledu vibracija robusnost, niska potrošnja energije i tihi rad, i cijeli mnogo također uključuje 16MB buffer i zahtijeva samo 0,35 W-radi na niske snage u stanju mirovanja. Cijeli paket mjera samo 5 - x 54 - x 71mm, i dok su informacije o cijenama nije lako dostupan, uzorci će biti krenuli na proizvod proizvođača sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje Toshiba uvodi industriji prvi 1,8-inčni hard diskove sa SATA priključcima LIF

Toshiba uvodi industriji prvi 1,8-inčni hard diskove sa SATA konektora LIF prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 22:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Poslovni Žica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar