utorak, 25. siječnja 2011.

Handyscope privitak pretvara vaš iPhone u dermatoskopske, nema prebivalište potrebna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/handyscope-attachment-turns-your-iphone-into-a-dermatoscope-no/:
Dovoljno je sjetiti - deset godina od sada, nećete ni trebati provesti osam godina mukotrpnog u knjigama da bi mogli u praksi medicine. Umjesto toga, vi ćete biti u mogućnosti to kap beskrajne gotovinu na smartphone privitke dok ste roboti ručka ostatak . FotoFinder Systems je jedna tvrtka naporno radi kako bi da budući stvarnost, sa svojim nedavno obnovljeno Handyscope IOS app radeći u sprezi s kameru prikazan iznad. Da biste to učinili ono, kažeš? Da biste vaš iPhone 3GS iPhone ili 4 u digitalni dermatoskopske za mobilne pregled kože. To ću vjerojatno napraviti dosta želuci okrenuti, ali periferne + app kombinirani omogućuje smrtnicima da se dermoscopic fotografije koje se može vidjeti s uvećanjem do 20X, omogućujući korisnicima da e-mail njima izravno na njihov liječnik (dr. astronaut, nadamo se) za drugo mišljenje. U svim ozbiljnosti, ne možemo zamisliti da bilo tko na rizik za rak kože čak i čeka za ovu stvar doći prije nego idući u dobiti checked out, ali ako ste spremni platiti velike svote novca za igru liječnika, privitak je na prodaju za sada € 1.166 ($ 1.582), s pripadajućim app ide za relativno skromnih 11,99 dolara. Vida je, nakon pauze, ako ste u nju.

Nastaviti čitanje Handyscope privitak pretvara vaš iPhone u dermatoskopske, nema prebivalište potrebna

Handyscope privitak pretvara vaš iPhone u dermatoskopske, nema prebivalište potrebno prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 21:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MedGadget , Gizmag | izvor Handyscope , iTunes App Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar