utorak, 25. siječnja 2011.

Papir baterije punite od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima prirode

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/paper-batteries-recharge-from-moisture-in-the-air-seemingly-def/:
Papir se puniti baterije od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima fizike
Neki kao što je rad s glinom, neki kao rezbarenje iz kamena, drugi rezati od silicija, ali tim u CENIMAT očito jako voli obični 'ol papir. Istraživači su dokazali da bi mogli ispisati tranzistora na stvari natrag u 2008 , i sada oni izradu papira baterije previše. Ali to je ništa novo, drugi su napravili mache stanica za godina. Što je uzbudljivo ovdje je da ti batts naplatiti s vodom, a oni ne trebaju jako puno stvari za sok gore. Samo 40 posto vlage u zraku je dovoljno da se vratiti svojim potenciju, prag da bi ih staviti izvan područja mogućnosti za samo-punjenje energije za Vegasu svjetla, ali nešto nam govori napon izlazili su iz ovog celuloze ne mogu nositi s takvom vrstom deformacija zapravo.

[Hvala, Manuel]

Papir baterije punite od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima prirode prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ispit Informatica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar