utorak, 25. siječnja 2011.

Verizon dobit skoro dvostruko, ali im nedostaju očekivanja Wall Streeta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/verizon-profits-nearly-double-but-miss-wall-street-expectations/:
Verizon dobit skoro dvostruko, ali im nedostaju očekivanja Wall Streeta Verizon je tromjesečno izvješće u, i dobit su gotovo dvostruko ono što su bili ovo vrijeme prošle godine: 4,65 milijarde dolara u usporedbi s 2,37 milijarde dolara prije godinu dana. Osim toga, VZW dodano 872.000 kupaca, sajam zalogaj više od 646.000 je bilo očekivati da se dobije. Velika vijest, zar ne? Ne, ako ste analitičar Wall Street, koji je htio vidjeti da se zarada po dionici 55 centi. Stvarna brojka je 54 centi, pa prema dolje Verizon's dionica ide, 1,3 posto pad dosad. Ništa osobito šokantna tamo, ali to je zadnji kvartalnom izvješću tvrtka će imati prije VZW dodaje iPhone za stabilne, tako da ćemo biti vrlo znatiželjan da vidim šta ti brojevi izgledaju tri mjeseca od sada.

Verizon dobit skoro dvostruko, ali im nedostaju očekivanja Wall Streeta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 07:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Yahoo News | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar