utorak, 25. siječnja 2011.

Robot deva jahači pronađen pakiranje ilegalnih pušaka za omamljivanje, Dubai policiji kažu 'Ne TASE ih Bro!'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/24/robot-camel-jockeys-found-packing-illegal-stun-guns-dubai-polic/:
To je bio neko vrijeme jer smo razgovarali o daljinsko upravljanje robota jahači koriste u arapskom deva utrke, ali nedavni skandal koji je potresao deve-utrke svijet nas prisiljava da ponovno temu. Dubai je policija otkrila da su neki sjenovitim likovi su jahači prodaje robot opremljen pušaka za omamljivanje za "ohrabriti" deve to trčanje brže. Mi smo prilično sigurni da se životinje ne trebaju više poticaja za pokretanje - oni već imaju robota ih mućenje - i to je dobro vidjeti da ovlasti-da-se slažu s nama, kao i dvojica muškaraca prodaja strojevi su uhićeni. Sada kada je naša dvogrbe prijatelji ne treba više straha da tased u ime sporta, imamo samo brinuti o nad-gorljivi mira službenika koristeći ih na sve nas.

[Image Credit: ZDNet ]

Robot deva jahači pronađen pakiranje ilegalnih pušaka za omamljivanje, Dubai policiji kažu 'Ne TASE ih Bro!' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 24 siječanj 2011 22:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink io9 | izvor Telegraph | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar