petak, 21. siječnja 2011.

Zastupnici holding MyFord Touch klase za zbunjeni vlasnici automobila

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/dealers-holding-myford-touch-classes-for-confused-car-owners/:
Zastupnici holding MyFord Touch klase za zbunjeni vlasnici automobila
Za nas, MyFord Touch je odličan način za upravljanje Vašim auto: četiri puta kontrolori na upravljaču za kretanje kroz jednostavan, color-coded izbornika; središnji osjetljiv na dodir, čak i prepoznavanje glasa, tako da možete živjeti van one Michael Knight fantazije . Međutim, neki ljudi, ljudi koji očito nije troše svoje djetinjstvo gnječenje thumbs u D-jastučići su ga pronaći sve malo zbunjujuće. Consumer Reports je nedavno potjerao protiv sustava, a Ford je u potrazi za napraviti prijelaz od ručice do tipke malo lakše. Mnogi trgovci sada nudi udžbenik sjednicama koje vlasnici Touch opremljen automobila može prisustvovati, 45 minuta luda vožnja koja će Vas i vaše prodavač dobiti samo da je puno bliže. Jer, doista, nakon što smo konačno završiti sjeckanje i potpisati papire postoji ništa što želite učiniti više nego provesti još jedan sat u trgovina.

Zastupnici holding MyFord Touch klase za zbunjeni vlasnici automobila prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 10:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Freep | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar