petak, 21. siječnja 2011.

JTT je Chobi Cam One 'mikro DSLR' je siguran kako bi zadovoljili vaše mikro očekivanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/jtts-chobi-cam-one-micro-dslr-is-sure-to-meet-your-micro-expe/:
Japanski trgovac na malo JTT već se dokazala da obožavatelj maleni kamere , ali to je uistinu preforsirali sama sa svojim najnoviji prinos: Chobi Cam One. Na kraju ćete biti u mogućnosti nositi DSLR u svoj džep, samo s neke manje ustupke u stvarima kao što je kvaliteta slike, značajke i korisnost. Možete swap na vaš izbor od tri različita magnetski-prilogu leće, iako - i dok se ne će se točno dobiti velike slike ili video od stvar, možete barem pohraniti puno njih zahvaljujući fotoaparata utor za microSD kartice. Potražite kamera sama postaviti vam leđa ¥ 9.800 (ili oko $ 118), s dodatnim objektivima trčanje između $ 30 i $ 60 (snopovi su također na raspolaganju).

JTT je Chobi Cam One 'mikro DSLR' je siguran kako bi zadovoljili vaše mikro očekivanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor JTT | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar