petak, 21. siječnja 2011.

HTC dobit poskakujući i granični gore, Peter Chou obećanja tableta i proširenje proizvodnje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/htc-profits-leaping-and-bounding-up-peter-chou-promises-tablet/:
HTC četvrtom tromjesečju 2010 je otišao na isti način kao i prvi tri : tvrtka izvješćima 160-postotni rast profita u odnosu na isto razdoblje godine i 31 posto povećanja u odnosu na Q3 2010. Ukupni prihod za posljednja tri mjeseca prošle godine zaokružuje 3,5 milijarda dolara marku, što je neznatan 1,4 milijarde dolara na godinu prije. Direktor tvrtke Peter Chou ne vidi kraja ovog dramatičnog rasta, predviđanja da će ostati u dvokrevetnoj znamenke kroz 2011, i on planira utakmicu do njega udvostručavanjem mjesečni proizvodni kapacitet na HTC Shanghai postrojenja za dva milijuna UREÐAJI. Ako je potrebno, on kaže da će čak i outsource proizvodnju. Čak i više zanimljiv, međutim, Chou je priznanje da je HTC strategizing ulazak u tabletama carstvo : "je novo tržište s mnogim natjecateljima, a mi ne želimo da ne hrle u nju. It" Teško iznenađenje, ali dobro da ga ima od konja u usta.

HTC dobit poskakujući i granični gore, Peter Chou obećanja tableta i proizvodnju širenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AP (Yahoo News) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar