petak, 21. siječnja 2011.

Jedan od svakih pet prodanih mobitela je KIRF, kaže Nokia

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/one-out-of-every-five-cellphones-sold-is-a-kirf-according-to-no/:
Kada je svoju osnovnu djelatnost, kao što je završio na tržištima u nastajanju kao što je Nokia, onda bolje bih znati nesto malo o KIRFs - onih jeftinih slušalica klonova da naš kineski prijatelji često može suzbiti brže nego vrijeme koje je potrebno za Nokia za brod slušalicu nakon objave. Nokia član Izvršnog odbora, Esko Aho, kaže da je jedan od svakih pet mobilnih telefona sada je prodao oko svijeta (prvenstveno u Aziji, Latinskoj Americi i nekim dijelovima Europe) je nezakonit ili nedopušten klon. Mi smo sigurno vidjeli više od našeg udjela kada pregledavanja Shenzhen tržištima u Kini. Gartner tvrdi da je broj biti i veći od 20 posto. Dok smo rugati se na KIRFs ovdje za njihov vještački softver, comically slične marke ( Nokla !), i jeftin materijal, jasno sam postao vrlo ozbiljan problem za top-tier proizvođača mobilnih telefona. Kako ozbiljno ćemo vidjeti na 27. siječnja, kada Nokia najavljuje svoj četvrti kvartal rezultata.

Jedan od svakih pet prodanih mobitela je KIRF, kaže Nokia prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 07:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar