petak, 21. siječnja 2011.

Apple patenta detalje čarobne miš s ugrađenim prikaz

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Može li Magic Mouse biti zamijenjen još "magičnu" ulazni uređaj? To bi moglo, ako je samo objavio Apple patenta ikada rezultate u stvarni proizvod. Opisana jednostavno kao "računalo ulazni uređaj, uključujući uređaj za prikaz," program jasno detalje miš koji će imati i na dodir osjetljivu površinu, a ugrađeni u prikaz. To, sugestije aplikacija, može se otvoriti niz novih mogućnosti ulaza, uključujući i korištenjem miša kao numeričke tipkovnice, telefon, osobni digitalni pomoćnik, ili grafika jastučić, da spomenemo samo nekoliko. Što je više, priroda collimated stakla se koriste za miš također bi očito ostavite ga da se prikazati uvećana slika ništa ispod, a slike prikazuju bi se naizgled čini da se direktno na površini na miša, a ne čini se da pod stakla (da ne govorimo o redovitim kapacitivni touchscreen na miša ovdje). Naravno, sve to je još uvijek samo prijave patenta, i Apple je dugo, dugo niz onih koji još nisu rezultat u ništa - još uvijek, nešto o ovom jednom udari nas malo češće od, recimo, glava -mounted iPhone zaslon .

Apple patenta detalje čarobne miš s ugrađenim prikaz prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 17:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Patent Application | izvor Apple patenta | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar