petak, 21. siječnja 2011.

Emblaze Prvo Else UX inženjer zagrljaju HP / Palm, magija slijedi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/emblaze-first-else-ux-engineer-embraced-by-hp-palm-magic-ensu/:
Sjeti se onog dana kad Emblaze wowed svijet sa svojim Prvi Else "smrti glavnog izbornika" smartphone? Što sramota , eh? Iako je malo vjerojatno da je Linux slušalica će ikada uskrsnuti, postoji mala šansa da komadići njegova ostavština će biti donesen na druge proizvode. Na primjer, nedavni LinkedIn newsletter doveo nas je do jednog Itai Vonshak koji je bio glavni dizajner iza Prvog tuđe briljantne, mesmerizing UI. Sada, prema njegovim profil, naš čovjek je nedavno preselio u HP / Palm je udoban malo kuću učiniti UX strategiju. Da li to znači da webOS će dobiti dio tog izvješća djelovanja manjina, ne znamo, ali to će biti zanimljivo vidjeti što će nas iznenaditi Vonshak s na HP / Palm događaj sljedećeg mjeseca. Za sada, tu je kazaljka-na video Prvo drugo nakon pauze za stara vremena svoga.

Nastaviti čitanje Emblaze Prvo Else UX inženjer zagrljaju HP / Palm, magija slijedi

Emblaze Prvo Else UX inženjer zagrljaju HP / Palm, magija slijedi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LinkedIn | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar