petak, 21. siječnja 2011.

Zdravstvo i aeronautiku industrije se slažu da FCC treba izdvojiti propusnost za posvećena daljinski monitoring pacijenta sustav

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/health-care-and-aeronautics-industries-agree-that-fcc-should-set/:

Mobile tijelo mreža (MBAN) tehnologija ima potencijal da bude blagodat za sustav zdravstvene zaštite u budućnosti omogućiti daljinsko praćenje pacijenta putem bežičnih uređaja za jednokratnu upotrebu - što znači manje posjeta liječniku svima i velika vijest za latrophobes. Do sada, MBAN je za razliku od Aerospace & Flight Test Radio Koordinacionog vijeća (AFTRCC) jer koristi isti radio bendova koji proizvođača zrakoplova učiniti kada su testiranje novih zrakoplova. AFTRCC nije htio sve to medicinski lupetati "zagađuje njihov spektar", ali je odlučio da se na brodu s MBAN kada je industrija zdravstvene zaštite obećao da će stvoriti način da se zaustavi signale koji ometaju zrakoplovnom prometu. MBAN je dio FCC's National Broadband plan i namjeru koristiti kratke duljine radiovalova (ne za razliku od Bluetooth ) u 2300 i 2400 MHz za prijenos fizioloških informacije o liječenju liječnici - za razliku od drugih pacijent monitora koje koriste web- temelji komunikacije . MBAN u početku će se koristiti u bolnicama, ali bi mogao kasnije naći svoj put u stambeni koristiti primjenom sustava za zabavu kući ( Wii Fit integracije, ovdje smo došli!) za prikupljanje i prijenos podataka. S FCC očekuje da će odlučiti o konačnom pravila za MBAN kasnije ove godine, Intel Health Guide svibanj imati neke tvrtke u home-monitoring pacijenta na posao. Možemo se samo nadati da će sljedeći put zrakoplovni i zdravstvene industrije kombinirati snaga, to će biti u obliku jetpack-nošenja liječnici izradu kuća poziva.

Zdravstvo i aeronautiku industrije se slažu da FCC treba izdvojiti propusnost za posvećena daljinski nadzorni sustav pacijenta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 14:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computerworld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar