petak, 21. siječnja 2011.

Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imati sve

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Damn djecu ovih dana i njihove cool tech igračke ! Znamo da zvuk raskliman, ljubomoran, i stari, ali kako smo trebali reagirati na Mattel novi Hot Wheels Video Racer? Yep, baš kao što naslov otkriva, svačiji omiljeni kutija šibica automobil je sada dom VGA kameru koja može snimiti 30 do 60 sličica u sekundi i 0,95-inčni LCD zaslon koji vam omogućuje da reprodukciju snimljenih da snimke pravo na trbuhu maleni vozila. Dok kratki isječak Video Racer leteći off self-made skok može biti prilično strašan, Mattel će također uključivati zaštitne slučajevima tako one divlje i lude djeca mogu montirati cam na skateboard ili kacigu. Nažalost, mali auto jedina kuća 512MB prostora za pohranu, koja jedino može držati 12 minuta videa, ali na 60 dolara, Mattel također uključuje gumirane mini USB na USB kabel za povezivanje cam na Mac ili PC i dijete-friendly softverom za uređivanje. Video Racer se neće guliti se do jeseni, ali smo uspjeli uzeti nekoliko snimaka od mala stvar ovaj tjedan i uhapsiti neki video od njega dok je na CES. Hit pauze za taj video i početi spremanja da doplatak!

Nastaviti čitanje Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imati sve

Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imaju sve prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 16:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar