petak, 21. siječnja 2011.

AT & T nudi besplatno MicroCells na vrh 7,5 posto kupaca vjerojatno da doživite siromašnih u izgradnji pokrivenost '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/atandt-offering-free-microcells-to-top-7-5-percent-of-customers-l/:
Znali smo da AT & T je test-marketing besplatno 3G MicroCells pretplatnicima s posebno strašno prijem u određenim dijelovima zemlje, jer je proizvod pokrenut prošle godine, ali do 23. siječnja, oni su kodificiranjem ponudu i uzimajući ga zemlje. Bottom line: "Top 7,5 posto 3G bežične klijente identificiran kao vjerojatnost da će doživjeti siromašnih u izgradnji pokrivenost kod kuće ili u malim uredima" bit će primati neke pošta uz popust kod, donijeti ga u AT & T trgovina i vi ćete biti ponuđen besplatno mikroćelija. Tu je ulov, iako - trebate pristati na jednogodišnji ugovor o jedinici (odvojeno od normalne računa ugovor), pa ako otkazati uslugu u roku te godine, trebate ili vratiti mikroćelija ili se naplaćuje 199,99 dolara minus 16,67 dolara mjesečno da ste ga imali. Naravno, da se linije s novo povećanje cijena mikroćelija da je prijevoznik je pokretanje počinje ove nedjelje. S obzirom da AT & T treba priznati da ste u strašna recepciji kako bi ga, ne možemo reći da bih se nadam da bude jedan od "sretnika" 7,5 posto - no to je ipak lijepo korist.

AT & T nudi besplatno MicroCells na vrh 7,5 posto kupaca vjerojatno da doživite siromašnih u izgradnji pokrivenost ' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 00:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar