ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Uključen: Nema novih žica, jedan novi caveat

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/switched-on-no-new-wires-one-new-caveat/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

U desetljeću koje je prekrila WiFi kućne mreže diljem Sjedinjenih Država, nekoliko tehnologija usmjerenih na korištenje postojeće instalacije u kući su se susreli s ograničenim uspjehom. Te su uključeni Ministarstvo civilnih poslova (Multimedia preko koaksijalni, koji je usvojen od strane nekih usluga za provedbu multi-room DVR) i HomePNA (izvorno za telefonske linije, ali je kasnije proširen na koaksijalni kabel kao i). Najmanje tri dueling standardi su također tražili kako bi high-speed povezivanja preko električnih žica. HomePlug , najuspješnije od tih, je imala nekoliko ponavljanja. Najnovije - HomePlug AV - je ocijenjeno na teoretske propusnosti od 200 Mbits / sec. Međutim, u skladu tehnologije su održani natrag po visokim cijenama i povremene probleme interoperabilnosti.

No, novi pristup nastoji biti jedan protokol za njih pravilu sve, operativni preko telefonske linije, vodova ili nagovoriti. Nazvan G.hn , ITU standardu obećanja do 1Gbps teorijska propusnost, sa stvarnom svijetu korištenja preko električnih linija očekuje se do 250Mbps i 400Mbps između. Ako to zvuči povjerenja u vas, niste sami. Davatelji usluga kao ideja G.hn jer im omogućuje veću fleksibilnost od prethodnih napora. U stvari, oni to kao što je toliko da - unatoč G.hn je kapacitet - oni su inzistirali na kvalitetu standarda usluga koji bi mogli ograničiti ili spriječiti potrošača iz instalirate ga sami nakon što su se kupiti adaptore od trgovaca.

Nastaviti čitanje uključen: Nema novih žica, jedan novi caveat

Uključen: Nema novih žica, jedan novi caveat prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 20:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar