ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Rogers dobivanje Samsung Galaxy S Glide na vrijeme za blagdane

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/rogers-getting-samsung-galaxy-s-glide-in-time-for-the-holidays/:
Naravno, Rogers uskoro će biti lansiranje svojih admiralski brod Samsung Galaxy S II LTE , ali ponekad samo gotta imati opipljiv tipkovnici. To je gdje Galaxy S Glide dolazi u: ljudi na MobileSyrup bili u mogućnosti uzeti kratak obilazak uređaja, i ​​otkrio da je to prethodno nenajavljene telefon ima četiri retka QWERTY s 4-inčni AMOLED zaslon Super, 1.2GHz dual- core CPU i 8MP stražnji / 1.2MP prednja kamera. Nije sasvim do par sa svojim 4G opremljene stariji brat, ali tko ne trebaju fanciest igračaka na tržištu, ali žudnja visokih performansi svibanj naći ovu opciju osobito intrigantna. Očekuje se da se pojave negdje između sada i do kraja godine (koja sužava vremenski okvir vrlo malo) i nema osnovana cijeni od još. Mogli smo vidjeti uređaj lebdeći oko sredine raspona za sada, barem, i vjerojatno će biti mnogo više popularan nego tragično-nepovezanih Samsung Glyde .

[Hvala, TheMetrix]

Rogers dobivanje Samsung Galaxy S Glide na vrijeme za blagdane prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 19:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MobileSyrup | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar