ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Google Drive konačno bi mogao biti spreman za lansiranje, svibanj pravedan biti preimenovan Dokumenti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:
Google Drive
GDrive, GDisk, Google Drive - sve što ste nazvavši ga ovih dana - dolazi. Barem prema našim prijateljima preko na TechCrunch. Usluga nije samo bila glasina, ali stvarni proizvod od 2007. Nažalost, iako to nikada nije napravio je prošao dogfooding pozornici. Unutarnja oblak za pohranu alat za Googlea je bio vrlo očekivane, ali u 2010 je izgledalo kao konačni čavao je staviti u lijes, kada dokumenti pretvorena u improviziranu zamjena uz mogućnost za pohranu bilo koje datoteke. Pa, Google Drive i dalje postoji, i špekulacije da je Google dokumenti na kraju će biti preimenovan u pogon i lansirao s ne-dokumente za pohranu datoteka premještena u prvi plan. Što je više, to je glasine da će se desktop sinkronizaciju komponente, slično kao i ispuštanje. Naravno, slike iznad (od Google-sponzorirane prezentacija) i nedavno otkriveni spominje Drive.Google.com u Krom ne znači ništa. Ali, ako Google zaista planira uzimajući ovaj stvar Chrome OS ozbiljno, pogon izgleda kao prirodni pratilac usluge. Za sada ipak, samo smo si idući u morati strpljivo čekati da vidite što, ako išta, dolazi od ove najnovije rumblings.

Google Drive konačno bi mogao biti spreman za lansiranje, svibanj pravedan biti preimenovan Dokumenti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 10:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar