ponedjeljak, 26. rujna 2011.

NYT: Netflix udari bave Dreamworks, počet će streaming filmova, TV specials u 2013

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/nyt-netflix-strikes-deal-with-dreamworks-will-begin-streaming/:

Izgleda poput onih glasine o struji posla između Netflix i DreamWorks Animation su kao dobri kao reklamirao. Detalji su još uvijek nejasni u ovom trenutku, ali New York Times je izvještavanje da su dvije strane postigle sporazum o tok Dreamworks 'filmove i TV projekata, kao dio posao vrijedan oko 30 milijuna dolara. Prema ugovoru, koji zamjenjuje sličan pakt pay TV između Dreamworks i HBO, Netflix nuditi ekskluzivan pristup u studio novi filmovi u 2013, sa Antz, Kung Fu Panda i ostali naslovi iz biblioteke trebao biti dostupan za streaming neko vrijeme nakon toga . Tvrtka neće biti ograničena na prodaju digitalne kopije Dreamworks 'filmova u određenom roku, ili, crtež velikih razlika između sebe i HBO, koja zahtijeva studio partnerima kako bi se zaustavio digitalne prodaje izvan ekskluzivni prozora. HBO vjerojatno nije previše oduševljen da vidi Netflix štrajk što Dreamworks glavni exec Jeffrey Katzenberg naziva "igra-mijenjanje posla", ali ona također ima novo partnerstvo vlastitih sa summita Studios, koji je donio na brodu nakon puštanja iz Dreamworks njegov ugovor pune dvije godine ranije. Mi smo još uvijek čeka na službenu potvrdu Netflix najnovije posao, ali ćemo vas obavijestiti čim smo ga dobili.

NYT: Netflix udari bave Dreamworks, počet će streaming filmova, TV specijalaca u 2013 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 03:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor The New York Times | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar