ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Netflix ima Povucite prstima na HBO s tvrtkom DreamWorks Deal

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZHQGKAkRPiU/:
Netflix laptop

Netflix je poduzela nekoliko hitova u posljednje vrijeme s reakcijom svoje planove za Split na streaming i DVD-posao, ali sada je proboj natrag. Tvrtka potpisala sporazum s tvrtkom DreamWorks , koji će dati pristup svojim filmovima i TV emisijama za streaming preko Interneta tijekom pay-tv prozor. Netflix je osvojio posao na HBO, koja je trenutno prvi u redu među televizijskim pokazati DreamWorks filmova.

To je pravo, Netflix nadmašiti HBO. Procjene staviti Netflix nositi na 30 milijuna dolara po filmu DreamWorks, u odnosu na 20 milijuna dolara po filmu da HBO trenutno plaćaju boravišnu pristojbu. To je točno vrsta potez Netflix treba da se radi upravo sada kako bi streaming do par sa kabelske TV. Netflix će morati smanjiti mnogo više bavi kao što je ovaj s drugim studijima kako bi se to dogodilo, ali to sugerira da će biti još agresivnije u budućnosti. Normalno, Netflix streaming kupuje prava za kasnije vrijeme prozora, obično nakon premija kabelske kanale doći pokazati filmova.

Sporazum ne ide na snagu do 2013, no. A u međuvremenu, početkom 2012, Netflix će izgubiti pravo na tok Disney i Sony filmova kao rezultat pregovora s Starz pada kroz .

Sony i Disney su mnogo veći studiji ispumpati mnogo više filmova svake godine od DreamWorks. Netflix streaming mora pobijediti više bavi od većih holivudskih studija, kao i ako želi da se smatra ozbiljnim alternativa redovne TV.


Tvrtka: Netflix
Web stranica: netflix.com
Pokretanje Datum: 26 rujna 1997
IPO: NASDAQ: NFLX

S više od 23,3 milijuna članova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, Netflix, Inc je vodeći svjetski Internet usluge pretplate za uživanje u filmovima i TV emisijama. Za 7,99 dolara mjesečno, Netflix članova u SAD-u trenutno može gledati neograničen filmove i T

Nema komentara:

Objavi komentar