ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Još jedna navodno HTC Vigor curenja: HD zaslon, 1.5GHz dual-core, otkucaja Audio

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/another-alleged-htc-vigor-leak-hd-display-1-5ghz-dual-core-be/:
Znamo high-end HTC Vigor postoji , ali mi smo još uvijek u mraku o svojoj precizne specifikacije - ne samo zbog prethodnog "curenje" ispostavilo se da se besmislica . Sada talijanski dude po imenu Fabio Mele procjenjuje da je stečen držite Verizon je ROM za Vigor i raspakirati tona informacija, uključujući udžbenik video (koji je dala pružaju gore) i ključ hardver vjerodajnice. I oni su neke vjerodajnice: 4,3-inčni ekran s 720 linija LG-konkurentskoj HD ludost, dual-core 1.5GHz procesor, 1GB RAM-a i 8MP stražnje kamere. Izvijestio ROM također sadrži HTC mnogo hvaljenoj Beats audio softver, koji smo eksperimentirali s na Un-American Sensation XE . Mi smo vodeći sve ovo s trunkom soli ako vam ne smeta, sinjor Mele, ali želimo da vi vjerujete, mi stvarno učiniti.

[Hvala, Giuseppe]

Varalica pod:

Još jedna navodno HTC Vigor curenja: HD zaslon, 1.5GHz dual-core, pobijedila audio prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 07:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HDBlog (talijanski) | izvor Fabio Mele | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar