ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Samsung najavljuje Galaxy S II LTE i Galaxy S II HD LTE Prijave za Korean na tržištu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-announces-galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-s-ii-hd-lte-handset/:
Postoji neke prilično velike novosti koje dolaze iz Južne Koreje danas je, gdje je Samsung je upravo najavio Galaxy S II LTE slušalicu, zajedno sa svojim još primamljiv rođak, Galaxy S II LTE HD - prvi član Galaxy S obitelji na rock HD prikaz. Novi uređaj, na slici desno, ima 4,65-inčni AMOLED Super HD zaslon sa 1280 x 720 rezoluciju, što znači oko 316 piksela po inču. Osim toga, njegove naočale su identične onima Gingerbread-laced S II LTE, koja je powered by 1.5GHz dual-core procesor i značajke 16 GB interne memorije, osam megapiksela kamera koja podržava 1080p HD videa i uobičajene zbirka WiFi, Bluetooth, GPS i NFC sposobnosti. Nema riječi, ali o cijenama i dostupnosti, ali Galaxy S II LTE će biti dostupan isključivo na SK Telecom, dok je HD varijanta bit će dostupan na sva tri Korejski nositelji - SK Telecom, LG U + i KT.

Samsung najavljuje Galaxy S II LTE i Galaxy S II HD LTE Prijave za Korean tržište prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. rujna 2011 05:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow , Sammy Hub | izvor Samsung (korejski) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar