ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Solar Decathlon, vodik jet i solarne LED instalacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/inhabitats-week-in-green-solar-decathlon-hydrogen-jet-and-a-s/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedna najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je tjedan u Green.
Ovaj tjedan nevjerojatan urod od sunca-powered montažne kuće pojavio se u Washingtonu za 2011 Solar Decathlon , a Inhabitat je na scenu kako bi vam ekskluzivni pokrivenost ove godine nevjerojatna domovima! Uzeli smo pogledati svih 19 ovogodišnjih iznimno učinkovit projektima , mi zaokruženo sedam zvijezda momčadi postavljen da se natjecanje oluja, a mi ćemo nastaviti da bi vas posted kao rezultat roll, tako Stay tuned . Također smo istaknuli nekoliko nadahnuća projekata iz MIT-$ 1.000 kuća izazov , vidjeli smo velike solarne instalacije LED svijetli noć Hrvatska, te uočile smo planove za futuristički plutajući otok raj na moru .

Zelena prijevoz stvari dobio valjanje ovaj tjedan kao Chicagu pokrenuo bujne zelene metro auto pun biljaka, a Edison je predstavio električni verziju svoje X-nagradne Vrlo lagan auto . Dva kotača prijevoza skinula, kao i sve-električni Tron Lightcycle hit ulicama po prvi put i istraživači razvili najlon bicikl koji je kao jaka kao čelik pomoću satelitske tehnologije. Također je spin u 2012 Honda Insight Hybrid , a mi predstavio planove za vodik Lockheed Stratoliner mlaz koji mogu putovati bilo gdje na zemlji, bez punjenja.

Kako rujna vjetrova dolje školama diljem županije danas na sjednici, ali ako ste još uvijek remećenje pokupiti nekoliko last minute zalihe ne propustite naše Roundup 14 zelenih naprava za povratak u školu i deset solarnu energiju dizajna za naplatiti svoj život. Također smo vidjeli eko-mode go high-tech kao istraživači razvili pametnu majicu koja može pratiti bolnici pacijenata vitalnih znakova, dizajneri stvorili motion-sensing interaktivni izlog i fan Star Wars je nevjerojatno realan Stormtrooper kacige u cijelosti iz Adidas tenisice. Konačno, mi zasjala svjetlo na švedski daycare centra planira pratiti djecu s GPS uređajima .

Nema komentara:

Objavi komentar