nedjelja, 18. rujna 2011.

Sony izdanja XBA uravnotežen armature slušalice, jedanaest puta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Ovaj vrtoglav niz može činiti kao overkill, ali Sony premium "Iskustvo Balanced Armatura" (XBA) "telefoni su pažljivo usmjereni na različite cijene boda i vrste slušatelja. Imate entry-level XBA-1 sadrži jedan punog raspona vozača. Dodaj woofer za veće bas i dobijete XBA-2. XBA-3 također cijedi u visokotonac visoke freq perkiness, dok XBA-4 runde it all off sa super wooferom. Svaki par ima dva smartphone s inline kontrole, označene IP sufiks. Konačno, tu je trio jednog vozača stručnjaci: buke XBA-NC85D, sportski XBA-S65 s osnovnim hidroizolacije za znoja i kiše, plus Bluetooth XBA-BT75. To je jasno kada su ti će pogoditi naše hemisfere, ali smo u potrazi na studeni puštanje u Hong Kong i Tajvan s cijenama u rasponu od 3.000 do 14.000 TWD ($ 100 do $ 475), ovisno o modelu. Trebate više detalja? Mi smo proizvod slike i info slajdova ispod ljubaznošću našeg bros na Engadget kineski.

Sony izdanja XBA uravnotežen armature slušalice, jedanaest puta više od prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar