nedjelja, 18. rujna 2011.

Honeywell i Opower tima za oblak povezan pametna termostat

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/honeywell-and-opower-team-up-for-cloud-connected-smart-thermosta/:
Dom Smart Termostat
Inače mi ne bi previše uzbuđen o termostat , pa čak i tzv pametna jedan. No, za razliku od onoga što obično prolazi za "pametne" kuće grijanje rješenje, Honeywell je upcoming touchscreen uređaja će biti upareni s nekim stvarnim mozgovi ljubaznošću Opower. Detalji partnerstva još uvijek malo tanka, ali mi znamo da kupci će moći pratiti program i energije, ne samo iz termostat sama, ali, putem interneta povezanim uređajima poput pametnih telefona. Opower će čak i dati prijedloge za obrezivanje struju. Prvi suđenja se očekuje da će početi u narednih nekoliko mjeseci do komunalnih poduzeća, ali na kraju Honeywell očekuje da će ponuditi uređaje kroz širi maloprodajnih kanala. Check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Honeywell i Opower tima za oblak povezan pametna termostat

Honeywell i Opower tima za oblak povezan pametna termostat prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 06:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar