nedjelja, 18. rujna 2011.

Google novčanik Vjerojatno Pokretanje sutra

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Prošlog tjedna Google objavio strašan teaser videa za Google novčanik s George Costanza. Implikacija: Google novčanik konačno će biti lansiranje uskoro. Sada mislimo da znamo kada: sutra.

Kao što možete vidjeti koja vidite na slici, dokumentacija se šalje oko partnerima navodi 19. rujna lansirati dan. Čuli smo od drugih da je to točno. I to je također linije se lijepo s NFC svjetski kongres , koji započinje sutra u francuskoj rivijeri. Google nije naveden kao govornik ili izlagač na događaj, ali je njihov glavni partner MasterCard je službeni sponzor.

Natrag u svibnju kada je Google novčanik i ponude su prvobitno otkriven , Google je naveo da su pokusna polja za novčanik bi beging odmah, te da službeni lansirati će doći ovog ljeta. Početni izvještaji istakao je prema 1. rujna pokrenuti. Tehnički, ljeto traje do 22. rujna, tako da izgleda kao Google će pogoditi njihov rok s nekoliko dana na pretek.

Iako će to biti službeno lansiranje, proizvod sam vjerojatno će i dalje biti prilično ograničen. Samo službeno kompatibilni telefon Nexus S 4G, koji je dostupan samo na Sprint u SAD-u Google je NFC naljepnica proizvoda kako bi slavine i plaćanje na druge telefone, ali to nije jasno ako je to će biti spremni na pokretanje ili ne . Hardver omogućiti plaćanja na trgovca kraju također je potrebna. I opet, MasterCard je jedini službeni partner na strani kreditne kartice stvari do sada. Možda Google će imati više za reći o tome sutra. No, u prikupljenu dokumentaciju i dalje ukazuje na PayPass omogućen Citi MasterCard kao jedini način koristiti uslugu za sada.

On također ima smisla za Google kako bi dobili novčanik vani sada prije sljedećeg borac android telefon, Nexus premijer, pokreće sljedeći mjesec. To će također imati NFC mogućnosti izgrađen u, te će donijeti Lisnica funkcionalnost mnogo veće Verizon kupaca.


Tvrtka: Google
Web stranica: google.com
Pokretanje Datum: 9. srpnja 1998

Nema komentara:

Objavi komentar