nedjelja, 18. rujna 2011.

99 $ TouchPad se vraća na HP-ov program zaposlenika Kupnja na 28. rujna

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Nije vrlo često sam se pisati da je to dobar dan da se HP-zaposlenik. No, to također ne svakodnevno da su HP zaposlenici nude neke od posljednjih TouchPads.

Tvrtka je postavljena za puštanje konačni batch 99 dolara / $ 149 KS TouchPads zaposlenicima s početkom 28. rujna u 09:00 PDT. To je po e-mail sam dobila od HP-zaposlenika (uloženi nakon skoka), koja bilježi TouchPads su dostupne na prvi došao, prvi služiti osnovi, a zaposlenici su samo dopušteno kupiti jedan TouchPad - koje neki će vjerojatno popisa na eBay, gdje TouchPads Trenutno prodaje za više od 200 $. Sunce je postavljanje na TouchPad život i HP vjerojatno spremna da krene naprijed, temeljito spaljeno njihov pothvat u zemlju ipad.

To dolazi, kao što je navedeno u e-mail, kao i HP HP ranije otkazan touchpad i dopustio trgovaca da ih carinjenje se na zapanjujući cijena "čišćenje iz zaliha i navijanje dolje proizvodnim operacijama.": 99 dolara za 16GB i 149 dolara za 32GB. Trgovine rasprodano gotovo preko noći, ostavljajući neke nade da će HP-release još hrpa. Nažalost e-mail sam dobio ne bilo koji drugi detalj TouchPad maloprodaja, iako bih platiti zatvoriti pozornost na Best Buy, Amazon i HP-stranici dana prije i poslije 28.. To je tako dobar posao.


Proizvod: HP TouchPad
Web stranica: h41112.www4.hp.com

TouchPad radi kao nitko drugi tablet. To omogućuje korisnicima da se presele natrag i naprijed između aplikacije, pogledajte srodne djelatnosti grupirane zajedno automatski ostati organizirani, odgovarati na pozive i tekstovi iz HP Pre3 smartphone, dijele s drugim web-mjesta HP webOS uređaja, iskustvo više web s Adobe Flash Player 6 i 7 . TouchPad tablet obuhvaća bitne produktivnost aplikacija pravo vanjska strana dana kutija. Korisnici mogu surađivati ​​s kolegama pomoću Google Dokumenata ili Box.net, bežični ispis na kompatibilnim umreženim HP pisače, ...

Nema komentara:

Objavi komentar